Bootcamp voor bedrijven

Wilt u ook uw omzet verhogen en de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers stimuleren met een after work(-out) of als onderdeel van een bedrijfsuitje? 

Dat bewegen goed is voor de gezondheid van iedereen is algemeen bekend, maar wist u ook dat gezonder personeel een, misschien wel uw, bedrijf winst op kan leveren? Hier zijn verschillende onderzoeken naar gedaan, lees hierover bijvoorbeeld dit artikel. Het ziekteverzuim en de productiviteit stijgt niet alleen, maar ook de teamspirit versterkt door het samen sporten. Je leert elkaar eens op een andere manier kennen. Een goedkoop middel om een aantal relevante doelen te behalen. Ook leuk als onderdeel van een bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje

Bootcamp als onderdeel van een bedrijfsuitje

Op een speelse manier worden de personeelsleden uitgedaagd in samenwerken, tactisch denken en fanatisme. Dit maakt bootcamp zeer geschikt als actief onderdeel van een bedrijfsuitje. Ieder kan meedoen op zijn of haar niveau met ieders fysieke mogelijkheden, gezelligheid staat daarbij hoog in het vaandel.

Bootcamp als onderdeel van een bedrijfsuitje
√ Fantastisch teambuildingsactiviteit
√ Waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat
√ Speelse ´training´
√ Ieder op zijn eigen niveau, alles is goed
√ Versterkt teamspirit
√ Op locatie en tijd naar keuze

Bedrijfsuitje

Bootcamp als After work(-out)

Lekker sporten in de buitenlucht, gebruikmakend van verschillende natuurlijke obstakels die we onderweg tegenkomen, dat is bootcamp! Het is geschikt voor iedereen die er van houdt om lekker in de buitenlucht te sporten. Terwijl je de gezonde buitenlucht inademt kun je lekker je energie kwijt, word je fit, sterk, bouw je conditie op en verbetert de coördinatie. Tevens is het ook nog eens gezellig, omdat je dit met je collega’s kunt doen.

Bootcamp als After work(-out)
√ Versterkt teamspirit
√ Lekker in de gezonde buitenlucht
√ Voor fitte en energieke personeelsleden
√ Na werktijd
√ Locatie bij het bedrijfspand
√ Leuke afwisselende trainingen

Bedrijfsuitje

Wil je ook graag een onvergetelijk bedrijfsuitje of ontvang je graag meer informatie, klik hieronder om contact met mij op te nemen!

keyboard_arrow_up