Jouw (Personal) trainer, Voedingsconsulent en Leefstijlcoach

perm_identity

Graag stel ik me even voor! Ik ben Karin van den Berg: jouw (Personal) trainer, Voedingsconsulent en Leefstijlcoach

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim als eerstegraads docent lichamelijke opvoeding. Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen, heb ik de opleiding ‘NASM – Personal trainer’ en de cursussen ‘Orthomoleculair sportconsulent’ en ‘Core Conditioning trainer’ met succes afgerond. Tevens ben ik geaccrediteerd Leefstijlcoach en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN. Ik zet me graag in voor de fysieke en mentale gezondheid van de mens, wat onlosmakelijk verbonden is met onder andere beweging en gezonde voeding.

Door een afgescheurde voorste kruisband, weet ik uit eigen ervaring hoe het is om van begin af aan te moeten beginnen. Opnieuw moeten leren lopen, conditie opbouwen, coördinatie verbeteren en spieren versterken. Na een lange, maar goede revalidatie ben ik weer helemaal terug en verzorg ik al sinds lange tijd diverse trainingen.

Vol energie, enthousiasme en betrokkenheid breng ik graag iedereen in beweging. Mijn kracht zit in de persoonlijke aandacht om het voor iedereen uitdagend te maken en de grenzen op te zoeken op een leuke manier. Dit in combinatie met een goed en gedegen voedingsadvies op maat is het recept voor een gezonde leefstijl! Tevens voer ik individuele coachgesprekken en begeleid ik groepstrajecten zoals de leefstijlinterventies CooL en de Beweegkuur.

Kortom, ik ben zeer gedreven, ondernemend en betrokken. Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om jou te ontmoeten!

Bel mij voor een afspraak op 06 5180 3436 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw Personal Trainer
keyboard_arrow_up