Jouw Personal trainer, Leefstijlcoach, Voedingsconsulent en Bootcamp instructrice

perm_identity

Graag stel ik me even voor! Ik ben Karin van den Berg: jouw Personal trainer, Leefstijlcoach, Voedingsconsulent en Bootcamp instructrice

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim als eerstegraads docent lichamelijke opvoeding. Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen, heb ik de opleiding ‘NASM – Personal trainer’ en de cursussen ‘Leefstijlcoach & Preventieadviseur’, ‘Orthomoleculair sportconsulent’ en ‘Core Conditioning trainer’ met succes afgerond. Ik zet me graag in voor de fysieke en mentale gezondheid van de mens, wat onlosmakelijk verbonden is met beweging en gezonde voeding.

Door een afgescheurde voorste kruisband, weet ik uit eigen ervaring hoe het is om van begin af aan te moeten beginnen. Opnieuw moeten leren lopen, conditie opbouwen, coördinatie verbeteren en spieren versterken. Na een lange, maar goede revalidatie ben ik weer helemaal terug en verzorg ik al sinds lange tijd diverse trainingen.

Vol energie, enthousiasme en betrokkenheid breng ik graag iedereen in beweging. Mijn kracht zit in de persoonlijke aandacht om het voor iedereen uitdagend te maken en de grenzen op te zoeken op een leuke manier. Dit in combinatie met een goed en gedegen voedingsadvies op maat is het recept voor een gezonde leefstijl!

Kortom, ik ben zeer gedreven, ondernemend en betrokken. Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om jou te ontmoeten!

Bel mij voor een afspraak op 06 420 543 86 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw Personal Trainer
Menu