Just You

perm_identity

Hieronder vind je impressiefoto’s, recensies en ervaringen van leden van Just Active. Just real results!

Impressiefoto’s

perm_identity

Maartje – personal training
Karin is echt een vakvrouw! Voorafgaand aan onze PT-sessies had ik een niet alledaagse hulpvraag aan Karin die neerkwam op: ‘daag me uit, maar help me tevens mijn grenzen te bewaken.’ En dat heeft ze fantastisch gedaan! Ze heeft oog voor het kleinste detail, daagt uit of remt juist af op momenten dat het nodig is. Ze gaat flexibel om met soms onverwachte situaties door daar direct de oefeningen op aan te passen. Karin weet tijdens de PT een fijne en prikkelende sfeer neer te zetten waardoor je het beste uit jezelf en de training kunt halen.

perm_identity

Bart – voedingsadviestraject op maat i.c.m. personal training
Het hele traject (Voeding en Personal Training) heeft mij bewust gemaakt van de keuze die je maakt en hoe je deze wellicht op een gezondere manier kan maken. Wat het grote voordeel is ten opzichte van andere trajecten is het persoonlijke advies dat Karin geeft. Het voelt niet als verplichting, maar door de juiste begeleiding op voedingsgebied alsmede sportgebied, leidt dit tot goede verbetering in sportief opzicht alsmede in de mentaliteitsverandering. En doordat de mentaliteitsverandering gedegen plaats heeft gevonden, voel ik helemaal geen behoefte om terug te vallen in mijn oude patroon met ongezonde keuzes. Ik kan het iedereen aanraden!!

perm_identity

Tessa – voedingsadviestraject op maat
Karin heeft mij een orthomoleculair voedingsadvies gegeven en me 8 weken begeleid. Het persoonsgebonden advies is ideaal. Met een handige app kon ik precies zien of ik de vetten, koolhydraten en eiwitten in de juiste verhouding at om (in mijn geval) vetmassa te verliezen. Het is een methode die in combinatie met sporten werkt en niet alleen heeft geleid tot gewichtsverlies, vetmassavermindering en spieropbouw, maar vooral in centimeters en in de spiegel zichtbaar resultaat heeft gegeven. Ik kan er vol vertrouwen zelfstandig mee door. Het nieuwe eetpatroon is prima in te passen in het gezinsleven en daarmee duurzaam toepasbaar. Bedankt Karin, je bent een goede gezondheidsinspirator!

perm_identity

Marlon – voedingsadviestraject op maat
Karin is een gedreven dame met een oprechte passie voor sport en goede voeding. Deze twee kan ze heel goed combineren en dit zie je ook terug in haar adviezen. Alle informatie die ze mij heeft gegeven was heel compleet en goed onderbouwt.
Karin heeft een hele fijne persoonlijke aanpak en schrijft voor iedereen een persoonlijk plan.

perm_identity

Stefan
Pittig, energiek, doordacht en toegankelijk. Dat zijn de fijne ingrediënten van een bootcamp les bij Karin. Als je moe en voldaan uit een uurtje sporten wilt komen ben je bij deze bootcampfanaat aan het juiste adres.

perm_identity

Arno – voedingsadviestraject op maat
Ik ben in slechts 2 maanden ruim 6 kg afgevallen waarvan 4,5 kg slechte vetten. Vooral het veranderen van mijn voeding heeft mijn ogen geopend. Ik heb nu zoveel energie! Dit is geen dieet, dit is een levensstijl waarvan ik de rest van mijn leven plezier zal hebben.

perm_identity

Jens – personal training
Mijn doel was het om een 19km Obstacle Run goed te doorstaan en dit is uiteindelijk behoorlijk goed gelukt. De tijd was prima, geen blessures, zelfs spierpijn was daarna nauwelijks aanwezig. De training ter voorbereiding bij Just Active is effectief, de oefeningen zijn intensief en over de weken heen is het een goed opbouwend programma. Kortom: de formule werkt.

Karin is betrouwbaar en serieus, tevens deskundig op het gebied van sport. Geen blessures of pijntjes tijdens de training spreken ervoor dat zij weet wat zij doet en welke hoeveelheid aan sport goed is zonder overdrijven. Het is leuk om op deze wijze te sporten, de sfeer is fijn en ontspannen plus er is altijd een gezonde hoeveelheid humor aanwezig!

Samengevat: Missie bereikt en zeker voor herhaling vatbaar, dank Karin!

perm_identity

Silvano – personal training
Wat kan ik nu doen om sterker te worden in mijn armen… dat was een vraag die mij bezig hield. Ondanks mijn overgewicht sport ik redelijk veel (3x in de week). Wisselend stap ik op de racefiets, loop ik hard en probeer ik naar de sportschool te gaan. Hoewel sportschool… dat binnensporten in een muffe ruimte is niet echt mijn ding. Dus ging ik op zoek naar een alternatief met persoonlijke begeleiding en kwam zo uit bij Just Active.

Na een kennismakingsgesprek met Karin waarin ik mijn doelen aangaf en mijn fysieke gebreken zijn we begonnen met trainen. Een keer in de week samen en 2 keer zelf als huiswerk.

De training samen waren gezellig, pittig en motiverend. Onder de aanmoedigingen van Karin doe je net dat setje extra dan dat je alleen zou doen. Heerlijk vind ik dat. Daarnaast ben je lekker in de buitenlucht bezig en krijg je veel complimentjes van de voorbijgangers. Tijdens onze trainingen, waren de weergoden ons alleen niet zo goed gezind, maar dat heeft voor mij de pret en inzet niet mogen drukken.

Gedurende de weken dat we trainden gingen de push ups, burpies en hoe heten die oefeningen ook allemaal steeds makkelijker. Dat is erg leuk om te merken. En dan komt het moment dat het de laatste keer is… Gelukkig heb ik geen last gehad van het zwarte gat en ben zelf doorgegaan met trainen. Na een ongeveer een maand heb ik nog een terugkomtraining gehad, wat erg prettig is, vooral om je scherp te houden.

Nu 2 maanden later: heb ik mijn abonnement bij de sportschool opgezegd en sport ik nog meer buiten. Daarnaast heb ik mijn voeding helemaal herzien, waardoor ik fitter ben geworden. En binnenkort start ik nog een keer met een traject bij Just Active, zodat ik in het najaar fysiek sterk genoeg ben om de Mont Ventoux te bedwingen.

Wil je trainen onder begeleiding van een enthousiaste trainer? Neem contact op met Just Active!

perm_identity

Nick – personal training
Door een auto ongeluk liep ik al enige jaren met pijnklachten in schouders en nek en vond ik het sporten minder leuk, werd steeds minder actief en uiteindelijk deed ik vrijwel helemaal niets meer op een enkele wandeling na.

Nick Hesselink @ Just Active

In eind 2015 was ik het zat en besloot het roer om te gooien en zocht hulp bij de manueel therapeut. Na een aantal maanden te zijn behandeld waren mijn pijnklachten voldoende gezakt en werd mij geadviseerd om weer voorzichtig een begin te gaan maken met sporten. Mijn mentale gesteldheid en spierkracht hadden in de afgelopen jaren behoorlijk ingeleverd en ik zat inmiddels ruim in het overgewicht.

In juni 2016 ben ik de personal bootcamp training gaan volgen bij Just Active. Tijdens een intake gesprek met Karin heb ik mijn geschiedenis en wensen aangegeven.

Karin heeft vervolgens een programma samengesteld waarmee we aan de slag zijn gegaan. Dit programma bestond gelukkig niet uit een lastig te volgen dieet (al vond ik het wel moeilijk om van de Twix af te blijven..) maar zorgde voor bewustwording van wat je binnen krijgt en wat je ervoor moet doen om het ook weer te verbranden.

Daarnaast bestond het programma uit het afwisselend opbouwen van spierkracht en conditie, met daarbij veel aandacht voor mijn sterktes en zwaktes.

Nick Hesselink @ Just Active

Hoewel de trainingen soms ontzettend uitdagend waren, werd ik door haar enthousiasme enorm gemotiveerd om alle oefeningen zo goed mogelijk mee te doen. 3 maanden lang heeft ze me met veel overtuiging zeer intensief begeleid en getraind en ben ik ruim 13 kilo kwijtgeraakt. Karin, super bedankt!

keyboard_arrow_up